Projecten die blijven hangen ...

Restaurant Habibi staat al jaren op de meest bekende FoodTruck festivals van ons land. Ik verzorgde het FoodTruck concept en hun lekkere, leuke en tikkie brutale slogan.

Hou je waffel eet je falafel#Weerspiegelen
Mijn eigen project verbindt woordkunstenaars, zowel professioneel als amateur, op unieke wijze met het publiek. Want  de makers van onze schone kunsten krijgen tijdens de covid19 een uniek nieuw 20seconden podium. Met woorden op de toiletspiegels van openbare gelegenheden zoals horeca, musea, bibliotheken en theaters wordt tijdens het handen-was-moment het publiek weer met woorden geraakt. 

Schone handen en schone kunst!

Een succes! Dat nog niet stopt! Inmiddels in meerdere steden uitgerolt en we krijgen nog steeds woorden en teksten toegezonden. We laten het project dus lekker doorlopen; er zijn nog heel veel meer spiegels, heel veel meer handen-was-momenten en nog heel veel meer mooie, schone woorden.

meer weten ga naar de site!

Motto; Als de ene hand de andere wast

Oranje boven met Majesteit Pilsner. Voor de abdicatie van onze koning, prins (pils) WIllem Alexander, brachten we, Jochem Karstjanje, Jaap ten Kate en ik, een nieuw royaal pilsner op de markt. Het was een succesvolle 'inhaker' waar we veel plezier en leerzame momenten mee hebben gehad. En we verkochten in 2013 meer dan 20.000 heerlijke biologische flesjes Majesteit pilsner.

Wil je proeven, pre-order nu via: majesteit.com


Een hoopvol; Hop doet leven!

Ooit in de Weerribben geweest? Daar grazen de koeien op drijvend groen, mals en sappig grasland. Kan het nog typischer Nederlands worden? Ja. Want de zuivelboerderij ligt in het plaatsje Nederland in ... Nederland.

Daarom; De lekkerste melk van Nederland

Traditioneel Oudhollands snoepgoed haal je bij het Zwolse Balletjeshuis: massee, polkabrokken, kaneelstokken, haverstro, wijnballen, drop en natuurlijk Zwolse Balletjes.

Ik ontwierp een nieuw ouderwets blik voor de balletjes en deed dat samen met veel Zwollenaren die mochten kiezen welke oude beelden van Historisch Centrum Overijssel er op het blikje kwamen.

Zwolle geeft; Deksels veel goedkeurende blikken ...

Raakvalk Academie is er voor wie graag muziek maakt, maar ook op achterstand staat door problemen uit het verleden, ziekte of beperking. Voor wie een muziekschool een stap te ver is, een koor te druk of een band te eng. Bij Raakvlak Academie ontwikkelen zij zich als muzikant en bouwen zij een netwerk op. Zodat ze daarna op eigen kracht verder kunnen.

Raakvlak Academie; Samen komt muziek tot leven!

De Buurman verkoopt maaltijdboxen met lokale producten en heeft als missie een beter en eerlijker voedselsysteem op te zetten. De Buurman weet: voeding is de basis, eerlijk eten voor een eerlijke hoeft niet van ver te komen. Als de producent of teler een eerlijke prijs ontvangt, kan hij zich blijven ontwikkelen en verduurzamen.

De Buurman roept; Geef het door!

Omdat het Oosten van Nederland zoveel te bieden heeft, lanceerde de provincie in samenwerking met MarketingOost het label VisitOost.nl. Via dit platform word je geïnformeerd over alle recreatieve en toeristische mogelijkheden in het Oosten.

En ze zingen; Stil hier aan de overkant ...

Govaert Makelaardij in Amersfoort is zo'n typisch makelaarskantoor; snelle, corporale kerels die lekker kunnen brallen. Gelukkig zijn er genoeg vrouwen voor flink wat tegengas. Maar het belangrijkste: iedereen hier heeft het hart op de goeie plek. Mocht je een keertje binnen lopen, slik wel een pilletje Adrem+ want de grappen en ballen vliegen je om de oren. Oh ja, en tussendoor doen ze gewoon hun werk heel goed. Al meer dan 75 jaar!

Govaert Makelaardij;  Het huis op de juiste plek